2012. november 8., csütörtök

Vásárlás, mint női sportág

A kemény munka után úgy döntöttem, hogy ha már wellnessezni nem megyek el, akkor mással fogom meglepni magam. Nos igen... ebben a megfogalmazásban mindez kellő képpen komikus, hiszen kedvenc humoristámat, Kovács András Pétert idézve "-Ezt mégis, hogy csináltad? Megvetted, hazavitted, kicsomagoltad és meglepődtél, hogy 'Jé, egy ruha!' ?" 
 Akkor kedves KAP fogalmazzunk másként.... megajándékoztam munkában kifáradt, nőies külsőért üvöltöző szerény személyemet! Mégpedig a következőkkel:
-1 tégla színű vékony garbó
-2 nőies szabású, de kellően meleg és télies pulóver
-2 nagyon dögös, slim szabású farmer, az egyik fekete és koptatott, a másik burgundi színű.

Nagyjából ennyi volt az ajándék. Teljesen feldobódtam a vásárlástól. Azt hiszem ez a modern nő betegsége. Valamiféle, csak a mi fajunkra jellemző össznépi játék, amit lehet egyedül, párosával vagy csoportosan is űzni. Olyan, amihez kellő kitartás és állóképesség szükséges, megfelelő kondíció, hiszen öltözöl-vetkőzöl-öltözöl-vetkőzöl, cipekedsz, boltról-boltra egyhuzamban. Lehet türelemjáték, ha egy adott darabra hajtasz. Lehet stratégiai játék, amennyiben alkalomra keresel ruhát+cipőt+táskát! Felfoghatjuk küzdősportnak is, ha éppen a leárazás végén veszel észre valamit, amire ugyan abban a pillanatban ketten is fenik a fogukat! Lehet maraton, ha egy napod van rá, de válhatunk kemény sprinterekké is, ha munka után szaladunk be a ruhaboltba, zárás előtt tíz perccel!

Egyszóval... a férfiak higgyenek rólunk és a vásárlás kapcsolatáról bármit is, s panaszkodjanak, hogy mennyire fárasztó napjuk volt a munkahelyen, még sosem tapasztalták milyen amikor végre találsz egy farmert, amit csodálatosan áll, de ketten próbálják kitépni a kezedből a leárazáson! Ez kérem szépen uraim nem nőies bájcsevej, hanem kemény utca bunyó! 
Ha unjátok a K1-et, nézzetek be egy butikba szezonvégi kiárusításnál! Durvább dolgokat fogtok látni, mint a ketrecharc során! Finom úrinők tépik egymás haját, **rva anyáznak, fenyegetőznek, az eladók pedig két Seduxennel indítanak nyitáskor! :-)        

Na jó, talán kicsit elszaladt velem a paci, de nyilván, legalább egyszer láttunk már hasonlót életünk során :-)
Nekem ennél nagyobb szerencsém volt. Egy óra alatt bevásároltam.

Reggel végre megmostam a hajam, felvettem a fekete nadrágot és a magenta színű pulóvert, s végre csinos nőnek érzem magam a másfél hónapnyi munkásruhába flangálás után!

Viszont jelenleg, csak, hogy sose legyen jó minden... más miatt aggódom. E barátnőmet már két hete nem láttam. Az utolsó SMS-t Október végén váltottuk, és azóta sem jelzett vissza. Próbáltam hívni, de nem vette fel és nem hívott vissza. Tudom, hogy nem velem van baja, azt megmondaná. Csak aggódom érte. Nagyon sokat dolgozik. Remélem semmi  baja sincsen...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...