2013. február 5., kedd

Feladat erre az évre, hogy szexis legyek...? Hmmm... próbálkozni lehet...!

Szép jó reggelt kívánok! Ma is elég korai vagyok, ami a pötyögést illeti. Reggel a facebookon találtam egy jó kis horoszkópot, amolyan éves horoszkóp... nyugati. De fura módon, még ez is arra sarkall, ami felé elindultam... a nőiesedés irányába. Idézvén: "TEDD Légy szemtelenül szexi és mértéktelenül rámenős!"
Ezek szerint erre az évre még feladatnak is kaptam, hogy kibontakozzam, mint NŐ, esélyt adjak annak a "dögnek", aki ki kar bújni belőle... egy próbát megér...

JOY horoszkóp 2013-ra... :-)

Ikrek (05. 21.–06. 21.)
A sorsomról végre magam döntök!
LEVETED RABIGÁDAT, S MEGFOGADOD, SOHA TÖBBÉ NEM ALKALMAZKODSZ MÁSOKHOZ. IGAZAD VAN, ÖNÁLLÓ ÉS FÜGGETLEN LÉNY VAGY, EHHEZ PEDIG AZ URÁNUSZTÓL IS ERŐS TÁMOGATÁST KAPSZ.
KOZMIKUS HELYZET Jupiter segítségével megvalósítod több régi álmodat, s ha ez önmagában nem lenne elég, akkor magad mellé állítasz olyanokat, akik erkölcsileg, anyagilag és morálisan is támogatni tudnak 2013-ban. Varázserőd kreativitásodban rejlik, elemeid lemeríthetetlenek, és segítő jobbot nyújtasz, ha valakinek szüksége lenne arra. SZERELEM Közel vagy távol? Együtt vagy külön? Az év első harmadában folyamatosan ilyen s ehhez hasonló kérdéseken rágódsz. Párban élőként valóban döntést kell hoznod, hogy vállalod-e az ismeretlent, s beleugrasz-e valami újba, vagy maradsz a régi, jól ismert partner mellett, aki egyébként a tenyerén hordoz, de ez mintha már nem lenne elég neked. A Nagy Ő-re vadászva belefutsz majd jóképű, kedves és udvarias fickókba, de a nagy áttörés nyáron jön, amikor minden eddigi elképzelésedet hátrahagyva egy olyan férfinak nyitod ki a szíved, aki nem a sármjáról, kedvességéről vagy udvariasságáról lesz híres. Mást tud, igaz, azt jobban bárkinél… MUNKA Ki vagy Te, és mit akarsz csinálni 2013-ban? Ez a kérdés már tavaly is többször felmerült benned, de mindig elcsitítottad változtatni akaró énedet, mert a biztosra utaztál. Ám az új esztendő kegyetlen választás elé állít, fel kell ismerned, hogy sokkal többre vagy képes, és a benned rejlő tartalékokat felszínre kell engedned. Jön egy érdekes feladat, ami szinte a szerelemhez hasonló érzéseket kelt majd benned, felpörgeti agysejtjeidet, és eljuttat célodhoz. SZERENCSE A szerencséd kovácsa te magad vagy! – ugye ismerős ez az unalomig emlegetett mottó? Egy üzleti lehetőség tárul eléd, ami arra sarkall, hogy túlórákat vállalj, vagy áldozz be néhány hétvégét. Megéri kevés befektetéssel megalapoznod a jövődet, figyelj a baráti megkeresésekre, ők hordozzák a tuti titkot! TE ÉS Ő A KOS tudja, mivel vegyen le a lábadról, a BIKA pedig azt, hogyan kell mediterrán stílusban vacsorát felszolgálni. Egy másik IKREK jobban és mélyebben elmerülne benned, a RÁK vére viszont most nem pezsdül fel. Vigyázz, mert az OROSZLÁN bekebelez becsvágyával, és le is nyel, aztán nem szabadulsz! A SZÜZek eleinte hidegen hagynak, de a MÉRLEGekkel sziporkáztok minden téren. A SKORPIÓk kemény diók, és nem most akarod betörni őket, a NYILASok pedig nem merik lekötni magukat melletted. A BAK vonzónak talál, de leginkább csak egy éjszakára, viszont barátnak jó lesz! A VÍZÖNTŐ csak beszél összevissza, a HALAK nagyon rosszul viseli, ha nélkülöznie kell téged.
IDEI MOTTÓD „Csiszolatlan gyémánt vagyok!” ERŐSSÉGEID Semmit nem adsz fel az első akadály láttán! GYENGESÉGEID Túlzottan maximalista vagy, ez pedig időt rabolhat el fontosabb dolgoktól. TEDD Légy szemtelenül szexi és mértéktelenül rámenős! NE TEDD Ne mások életet old meg, hanem a sajátodat! SZEX A tantraszex az egyetlen, ami eddig kimaradt a hálószobádból! IDEÁLIS PARTNEREID VÍZÖNTŐ, OROSZLÁN, HALAK SZERENCSESZÁMAID 1, 5, 8, 12 JOY-TIPP Mindig legyen nálad a szerencseköved, leginkább egy hegyikristály vagy jáspis!

Nézzétek meg, szerintem eléggé átfogó. Silver Moon, a tiéd is jókat ígér, a Párom miatt átolvastam... hajrá! ^^

Szép napot kívánok! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...