2013. augusztus 6., kedd

Furcsa helyzet...

Mondhatni a tegnapi nap roppant érdekesnek bizonyult. Itt igazából egyetlen pillanat, egyetlen esemény az, ami szöget ütött a fejembe. 

Volt már veletek olyan, hogy olyan dolgot láttatok az egyik régi szerelmetekkel kapcsolatban, ami egyszerre volt elégtétel és kicsit bosszantó? Nos, velem hasonló esett meg tegnap. Éppen sétáltam vissza a boltunkhoz a városunk sétálóutcáján, amikor is megpillantottam egyik volt kedvesem, aki a tudtommal, a mai napig kapcsolatban el, egy másik nővel. Hmmm... több oldalról megközelítettem a helyzetet...


1; Munkatárs és vele együtt munkaebéd

2; Ugyan ez a kombináció, csak úgy, hogy mindez privát ebéd volt.

Tudom, hogy felmerül a kérdés "Mégis mit foglalkozol vele?", de azért minden emberben, főként nőben ott van a kíváncsiság az exekkel kapcsolatban. Legyen szó bármelyikről is. 

Igazából számomra az volt a furcsa, hogy túlságosan is szorosan mentek egymás mellett, folyamatos vidám mosoly az arcokon, és a privát szféra. Azért egy nő felismeri a vonzalmat két ember között, ha rájuk néz. 
Az úgymond elégtétel inkább a párjának szól, hiszen a Karma kereke mozgásba lendült. Régebben feltettem volna neki a kérdést "Honnan veszed, hogy ha velem megtette érted, mással nem fogja?" De ez a kérdés bennem maradt és bennem is fog maradni. A bosszúság pedig, amint fentebb említette, csak annyiból fakad, hogy mikor keveri a Sors úgy a lapokat, hogy egyszer Ő is abbahagyja az érdekes játékait.

Azt hiszem ez jogos kérdés. Egyszer biztosan. Furcsák a férfiak, mindig is annak tartottam őket. Semmi kedvem a szarkeveréshez, így nem is gyártok kusza elméleteket, vagy kombinálom túl a dolgokat. Egyszerűen láttam valamit, ami miatt felmerült bennem néhány kérdés.

Mi a véleményetek a helyzetről? 

Puszi....

Joyo ^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...