2014. május 11., vasárnap

Elkezdődött az új élet

Sziasztok!

Úgy éreztem ideje újra írni. Most már kicsit nagyobb a rend körülöttem, és én is kipihentem magam. Nos, fogjuk rá. 

A legfontosabb.... végre átköltöztünk :-) Már egy hete itt élünk az albérletben, és hogy őszinte legyek, zongorázni lehet a különbséget. Még Párom is visszaigazolta, amit megfogalmaztam; sokkal nyugodtabb, derűsebb és kiegyensúlyozottabb vagyok mióta itt vagyunk. 
 Időszerű volt. Rá kell ébrednem, hogy az életemet meghatározó fontos döntéseket alaposan megrágva hozom meg, így nagyon sokszor "túlérik" a dolog. Szeretek biztosra menni. Hála az égnek, mindig sikerül. Nyilván nagy köze van a Vonzás Törvényéhez is :-)

A mai napon végre kipakoltam a ruháimat. Kicsit idegesítő volt már gy hete bőröndből öltözködni, de egyszerűen a nagy napok rohamtempója, később pedig a fáradság miatt képtelen voltam rávenni magam, hogy hozzányúljak. Most viszont pihentebbnek érzem magam, így viszonylag gyorsan ment a dolog :-) Elszánt voltam, most pedig büszke. Lám, hamarosan teljesen otthonossá varázsoljuk kis harminc négyzetméternyi birodalmunkat. 

Elsőként a konyha nyerte el otthonos formáját. 

De ha bárki is kíváncsi volna rá, hogy huszonhét évnyi berögződés után nem volt-e furcsa, hogy máshová megyek haza, a válaszom az, hogy NEM. Csak ismételni tudom magam, nagyon megérett a dolog. :-)

Azt hiszem a mai napon még megpucolom az ablakokat is. Hiába esik az eső, az erkélyhez nem ér be :-P

Mutatok néhány kis momentumot, ami segített ráhangolódni az új lakásra...



Kezdem újra felvenni a fordulatszámot és visszatérni a régi kedvteléseimhez is. például bízva abban, hogy idén még beköszönt a Nyár, új felsőn dolgozom...

Hamarosan elkészül. Ennél már jobban haladok vele ;-)

Remélem hamarosan újra jelentkezni tudok.... :-)

Legyen szép hétvégétek!

Joyo ^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...