2017. január 1., vasárnap

Helló 2017

Békében, Áldásban, Bőségben, Egészségben és Sikerekben gazdag Újesztendőt kívánok minden kedves Olvasómnak!

Az embernek minden egyes évkezdeten, hacsak éppen nem a macskajajtól szenved, elárasztja lelkét a remény, a tisztalap lehetőségének új energiája. Lendületet kap, számot vethet, tervezgethet. Összeírhatja új terveit. Nem kimondottan az újévi fogadalmakra gondolok. Ezeknek már már szinte nincs is jelentőségük. Úgy szocializálódtunk, hogy minden egyes 01.01. 00:01 perckor beindul agyunkban a fogadalomgyártás, amit akkor ott valószínűleg teljesen helyénvalónak és komolyan is gondolunk. A jobb életmód, több mozgás, jobban odafigyelek erre, jobban odafigyelek arra. Leszokom káros szokásokról. És ehhez hasonló gondolatok futnak át az ember agyán. Hiszen az emberiség nagy százaléka úgy érzi, itt a lehetőség, hogy valamit jobban csináljon. Hogy ez az éve jobb legye, mint az előző, s ha okosan áll a dolgokhoz, akkor nem kimondottan külső tényezőkre támaszkodik, hanem úgy fogalmaz: "Magamhoz képest a legjobbat hozom ki az évemből." Mert ott a szabad akarat, a Mi hozzáállásunk. Igazából a dolgok nagyrészt Rajtunk múlik.
  Néhány napja a közösségi oldalon a Jóportál megosztott egy rövid, de elgondolkodtató spirituális cikket. Szeretném ide bemásolni forrás jelöléssel:

"

2017 - Most új korszakba lépsz


A Szentírás azt mondja, hogy felkentek vagyunk. A felkenés szó jelentése: bátorság, erő és képesség.
Ez azt jelenti, hogy képes vagy arra, amire Isten hivatott. Meg tudod valósítani céljaid, megvannak az ötleteid, a kreativitásod, a tehetséged ahhoz, hogy sikeres légy. Túl tudsz lépni minden akadályon. Erővel vagy felfegyverezve minden csatához.

Azok az erők, amik veled vannak, hatalmasabbak azoknál, amik ellened vannak. Felkentnek lenni azt jelenti, hogy Isten már felsorakoztatta a megfelelő embereket, hogy utadba kerüljenek. Már felsorakoztatta a szerencsés helyzeteket. Mindened megvan ahhoz, hogy győzelmes életet élj. Nem átlagos, éppen elviselhető, középszerű életet, hanem te kiváltságra születtél.

A nagyság magjait hordozod magadban. Sosem kellene szenvednünk, hanem mindig felszabadult életet kell élnünk. Talán nem tapasztaltad meg a múltban, de ha bízol, akkor csak idő kérdése és már közeleg. Ne ragadj le ott, ahol vagy. Ne légy gyenge, legyőzött mentalitású. Húzd ki magad és legyen olyan a hozzáállásod, hogy én felkent vagyok, meg tudom valósítani álmaimat, le tudok győzni minden akadályt, a Világegyetem megalkotója fegyverezett fel erővel és tudással.
Azt mondod, hogy téged már annyi csalódás ért. Megpróbáltad, de belebuktál. Úgy érzed, már elérted a felső határt. Nem. Talán már sok mindenen mentél keresztül, talán ért már sok balszerencse az életben, de addig nincs vége, amíg Isten nem mondja, hogy vége.
Az ellenség mindig akkor küzd ellened a leghevesebben, amikor tudja, hogy Isten valami nagyszerűt tartogat számodra. Lehet, hogy túl vagy sok nehéz időszakon, de hagy jelentsem ki, hogy most új korszakba lépszA szelek a te javadra fordulnak meg. A Mindenható Isten hátszelet küld neked. Ha bízol és hiszel, akkor új korszakokat fogsz megtapasztalni egészségedben, anyagiakban, karrieredben. Hittél és láttad, amint másokkal megtörténik. Isten azt mondja, ez a te időd. Ez most a te időd, hogy magasabbra emelkedj. Hagyd, hogy ez a mag gyökeret verjen.
Nem mások irányítják végzeted, hanem Isten. Ő már felsorakoztatta a megfelelő embereket, helyzeteket. De neked is meg kell tenned a részed és hinned kell, hogy áldott vagy. Hinned kell, hogy kiváltságos vagy. Ha egy ajtó bezárul, ne hátrálj meg, hidd, hogy Isten kinyit egy másik ajtót. Hidd, hogy Isten a megfelelő pozícióba hozza az embereket.
A Szentírás azt mondja, senki sem szállhat szembe Istenünkkel. Ne légy keserű, ne próbáld kikényszeríteni a dolgokat, csak higgyél és Isten megvívja csatáidat és elvisz oda, ahol lenned kell.
Isten feltámasztja a feladott álmokat. Helyreállítja a leírt kapcsolatokat. Új életet lehel egészségedbe, anyagiakba, karrieredbe. Hallom, amint Isten azt mondja: Most belépsz a Jubileum évébe. Ez a te időd a felemelkedésre, a felszabadulásra.
Joel Atya Szavaival Kívánunk Áldott, Fénnyel és Szeretettel Teli 2017-es évet az Olvasóknak!

Jóportál"

(Forrás: http://joportal.hu/johirek/4352/2017__most_uj_korszakba_lepsz)

Szeretem ezeket a gondolatokat. Ember lelkének az egy jó nagy lendületet.

Természetesen nekem is vannak terveim a 2017-es évre. A mai napon beírogatom határidőnaplóm hátuljába az elérendő célokat. Utazások, wellness pihenés, sport, Balatoni kerékpárkörút, külföldi nyaralás, hobbi, barátok, összejövetelek, szervezet takarítás.... és ehhez hasonlók. 

Szöszke barátnőmmel elterveztük, jobban mondva Ő dobta fel, hogy társuljak hozzá az edzőtermi mozgáskultúrába. Ő mindenképpen járni szeretne a Cutlerbe. Komolya fontolóra vettem a javaslatot. Visszagondolva, az edzőtermi környezet a teljesítményemre mindig is jó hatással volt. Az pedig még a teljesítmény és versenyszellemet is felébreszti bennem, ha van edzőtársam. 
Említettem neki, hogy próbáljuk meg minél gyorsabban nyélbe ütni a bérletvásárlást és a kezdést, mert hajlamos vagyok a halogatásra és arra, hogy kibúvókat keressek. 

A másik dolog, amivel megtámogattam a szervezetemet, az a Spirulina Alga tabletta. Mai naptól ismét használom a Kovaföldet. Érzem a bélrendszerem környékén, hogy valami enyhe gyulladás leledzik ott. És valamivel segítenem kell a munkáját. Ismét elkezdem a Vitaminfeltöltős étkezést is. Gyümölcs reggelire. Grépfrút és citromléfacsarás és fogyasztása. Muszáj. Egyszerűen muszáj!
 
Leírás az alábbi linken találtok:

Spirulina Alga      

Intenzívebb társadalmi életet szeretnék élni. Édesanyámmal is jó volna több csajos programot összehozni. Teázgatás, süteményezgetés, beszélgetés. Néha vásárolgatás. Férjemnek is említettem, hogy továbbra sem kellene feladni a gondolatot, hogy baráti összejöveteleket szervezzünk. Akár étterembe, akár szabadtérre, ha végre beáll a stabil jó idő kb 20 fokkal.

Tervek dióhéjban:

-Szervezettakarítás
-Könyvírás
-Kézműves ékszerkészítés
-Testmozgás
-Családi kerékpártúrák
-Tavaszi wellness
-Baráti programok
-Új sarokgarnitúra vásárlás
-Vendégfogadás
-Balaton körút kerékpárral
-Görögországi nyaralás
-Horgolt kollekció nyárra (saját célra és eladásra)
-Horgolt kollekció a karácsonyi időszakra (Kézmelegítő, bögrealátét, sapka, ajándékos zsák...stb)

A többi pedig még alakul.

Egyelőre elköszönöm...

Joyo ^^


     

 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...